Maak uw keuze

Maestro-Pumps breidt uit

We breiden onze huurvloot uit en voorzien machines van een vergaand monitoring systeem

Maestro-Pumps, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van allerhande rotating equipment, voornamelijk pompen en mixers voor de industrie- en bouwsector, is opgericht in 2004. Hoewel het bedrijf zijn roots heeft in West-Vlaanderen heeft het nu toch de grens met Oost-Vlaanderen gekruist. Vanuit Kruisem (voorheen Kruishoutem) genieten ze een centrale ligging langs de E17. Als partner van de Xylem groep zet Maestro voornamelijk in op afvalwater- en werfpompen voor de intercommunale markt. Desalniettemin komen in het herstelatelier ook veel machines voor industriële toepassingen binnen.

Van oorsprong is Maestro-Pumps een service-bedrijf. U kan er terecht voor herstellingen aan verschillende merken van pompen, mixers, motoren, reductiekasten…
Sinds enkele jaren sloot het bedrijf een partnership af met de firma Xylem. Sindsdien treden zij in Vlaanderen op als officieel verdeler van onder andere de merken Flygt, Lowara, Godwin, MJK…

Voor verschillende pomptoepassingen heeft Maestro- Pumps diverse pompen en accessoires in het gamma. Zo hebben ze naast hun gamma sludge pompen ook aardig wat rioleringspompen. Stuurkasten en leidingen kunnen worden mee verhuurd of verkocht. De klanten die dat wensen kunnen sinds kort aansluiten op hun eigen monitoring systeem. Draaiuren, verstoppingen, overstort en verpompte debieten worden op deze manier 24/7 opgevolgd. Dankzij verschillende investeringen de laatste jaren kunnen zij terugvallen op een jong en vooral uitgebreid machinepark. Naast pompen hebben zij ook enkele kilometers leiding alsook verschillende koppelingen en accessoires op voorraad.

Indien gewenst kan Maestro voorzien in zowel installatie als transport van hun materiaal. Alles gebeurt steeds in eigen beheer. Met de recent aangekochte vrachtwagen met kraan kan men ook op moeilijk bereikbare plaatsen de zwaarste machines neerzetten. De commerciële buitendienstmensen zijn de geknipte personen om te adviseren over de meest geschikte pomp voor Uw toepassing.

Bezoek Maestro-Pumps van 11 tot 15 September op de Matexpo Beurs te Kortrijk en laat U overtuigen van de meerwaarde die ze voor Uw onderneming kunnen zijn!